Zobacz Temat
Radiohead .art.pl | Radiohead | Radihead - ogólnie
Autor Pomożecie?
yellow
Super Administrator

Data rejestracji: 30.01.08
Dodane dnia 09/04/2008 19:49
Witajcie Maniacy wspaniałego Radiohead! Tak się złożyło, że domena leżała martwa, kilka mejli i udał o się reaktywować serwis o naszym fantastycznym zespole, tyle że pod nowym dowództwem smiley Z założenia miał to być nius pozytywnie informujący o tym, że właśnie serwis wystartował. Niestety nie będzie tak do końca. To wszystko oczywiście prawda, serwis wystartował dopiero co ale nie o tym dziś pisać będę. Jak zapewne zauważyliście serwis bardzo ubogi jest w treści. Wynika to tylko i wyłącznie z tego, że brakowało czasu by sensnownie usiąść i zrobić serwis od a do z. Start serwisu będzie moją niejako mobilizacją by go rozwijać i wiem, że takie rozwiązanie będzie najlepsiejsze. Niestety musicie mi pomóc. Jeśli chcecie stać się współtwórcami serwisu, to deklarujcie swoją pomoc w specjalnym temacie na forum. Potrzebne będą treści typu: biografie członków zespołu, opisy płyt etc. Wszystkich chętnych do pomocy zapraszam na forum. Wiem, że jest was paru! Licze na waszą przychylność i na to że razem zbudujemy serwis z prawdziwego zdarzenia.

Sebastian aka yellow
Edytowane przez yellow dnia 09/04/2008 20:04
Autor RE: Pomożecie?
H4C37
Użytkownik

Data rejestracji: 17.04.08
Dodane dnia 17/04/2008 23:11
podejrzewam ze miedzy nic nie robieniem a nic nierobieniem znajde troche czasu zeby popisac cos o Radioglowych

wlasciwie zrobie to z nieukrywana przyjemnoscia
Autor RE: ha!
yellow
Super Administrator

Dodane dnia 18/04/2008 19:59
H4C37 napisał/a:
podejrzewam ze miedzy nic nie robieniem a nic nierobieniem znajde troche czasu zeby popisac cos o Radioglowych

wlasciwie zrobie to z nieukrywana przyjemnoscia

kto nastepny, kto nastepny?!
MarcinPT
Użytkownik

Miejscowość: Głogów
Data rejestracji: 27.04.08
Dodane dnia 27/04/2008 22:16
Równierz z wielką przyjemnością pomogę w rozwoju stronysmileysmiley
ewa
Użytkownik

Data rejestracji: 05.06.08
Dodane dnia 06/06/2008 15:08
cóż fajnie grają oddała bym naprawdę nerke zebyzagrali w Warszawie
yellow
Super Administrator

Dodane dnia 11/06/2008 14:19
to moze narazie nie oddawaj nerki tylko przygotuj jakies materialy do strony smiley
andzik
Użytkownik

Data rejestracji: 23.06.08
Dodane dnia 23/06/2008 17:56
hmm... ja także się piszę smiley można??? ;>
RedSaliva
Użytkownik

Data rejestracji: 30.06.08
Dodane dnia 30/06/2008 13:51
Pomimo to, iż jam jest zwykły niebiesko-kołnierzykowy robotnik, a nie tam żaden złotousty "dżurnalista" wyrażam swoją chęć pomocy w tworzeniu tej stronki. smiley Mogę pisać przeróżne artykuły, od biografii zaczynając, przez recenzje płyt, aż po sprzęt na jakim grają radiogłowi, kończąc.

PS. Złapałem babolka -> "Radihead-ogólnie". smiley
Edytowane przez RedSaliva dnia 30/06/2008 13:52
andzik
Użytkownik

Data rejestracji: 23.06.08
Dodane dnia 04/07/2008 15:29
no tak, ja tez nie jestem "dżurnalistką" smiley a do białych kołnierzyków mnie jakoś nie ciągnie... ale profil liceum mam dziennikarski i cos tam pisuję. Zglosilisy juz chec, co dalej? smiley
yellow
Super Administrator

Dodane dnia 15/07/2008 10:00
skoro chec zgloszona, teraz trza wysylac mi materialy, potrzebujemy wszystkiego czego nie ma po prostu - wybierzecie sobie sami co chcielibyscie zrobic smiley
kwas
Użytkownik

Data rejestracji: 22.04.09
Dodane dnia 22/04/2009 22:08
JA też BARDZO CHĘTNIE pomogęsmiley w rozwoju strony. Wszystkich fanów pozdrawiamsmileysmiley
hungerstrike
Użytkownik

Data rejestracji: 03.05.09
Dodane dnia 03/05/2009 12:46
Jeśli propozycja jest nadal aktualna to ja też się piszęsmiley mogę się zająć działem w stylu teksty&tłumaczenia... od zarazsmiley
Wolyniec
Użytkownik

Data rejestracji: 17.05.09
Dodane dnia 17/05/2009 22:47
Hej ... jestem nowy ale też moge pomóc .
NataliaK
Użytkownik

Miejscowość: Łódź
Data rejestracji: 29.05.09
Dodane dnia 29/05/2009 18:48
Moim skromnym zdaniem wszyscy powinni zająć się troche forum. Nie ma zbyt duzo tematów i nie ma również zbyt dużo odpowiedzi. Zgadzacie się???
silica
Użytkownik

Data rejestracji: 09.08.09
Dodane dnia 09/08/2009 12:42
Witam. Przepraszam, że tak troszkę nie na temat ale mam pytanie. Czy ma może ktos do odsprzedania bilet z koncertu Radiohead z ubiegłego roku w Berlinie ? byłam na tym koncercie tylko niestety zgubiłam bilet smiley a chcę mieć go w kolekcji. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Autor RE: Pomoge i ja.
twominds
Użytkownik

Data rejestracji: 26.08.09
Dodane dnia 26/08/2009 23:41
Generalnie projektuje i tworze strony we flesh-u, ale każda forma grafiki mi odpowiada wiec jak coś, to jestem otwarty.
A na dzień dzisiejszy myślę sobie że strona mogła by promować zespół różnymi gadżetami, kubki, koszulki itd. koszt produkcji i przesyłki, jestem także otwarty by się tym zając jeśli dostane zgodę i wsparcie strony.

Można by ruszyć z galerią której początkiem będą fotki z koncertu w Poznaniu
http://pressphoto.pl/ < to strona człowieka który robił oficjalne zdjęcia z tego koncertu a to kontakt do niego.

mareklapis@pressphoto.pl
tel. +48 61 8111108
kom. +48 606786007

myślę ze admini z racji ze jako jedyni mają oficjalne prawo by powołać się na stronę mogli by zapytać o zgodę na publikacje i przesłanie zdjęć.

pozdrawiam
www.twominds.pl
Skocz do Forum:
Menu
Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło

Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Ankieta dla Użytkowników
Co oddalbyś za koncert Radiohead na swoim podwórku?

Nerkę

Auto

Miesięczną wypłatę

Urlop/wakacje

Rodzeństwo

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Wątki na Forum
Najnowsze Tematy
How Does Levaquin Ca...
Hytrin What Is The Drug
Does Clomid Always D...
Avapro Medication An...
Candida And Pain Kil...
Najciekawsze Tematy
Pomożecie? [15]
RADIOHEAD NA OPEN... [1]
How Does Levaquin... [0]
Hytrin What Is Th... [0]
Does Clomid Alway... [0]
radiohead.art.pl made by yellow © 2007 Ogłoszenia towarzyskie | Anonse towarzyskie